a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Împreună pentru Mihnea!

Împreună pentru Mihnea!

2
5760
0
Wednesday, 22 November 2017
publicmedia

De 1 Decembrie AJUTĂ-L PE MIHNEA COMAN SĂ FIE ALTFEL!

Acest an este diferit. De această dată principalul scop este să ajutăm. Și în acest an te invităm alături de salvamontiștii dorneni sa arborezi drapelul României pe cele 4 vârfuri din Țara Dornelor: Suhard, Călimani, Giumalău și Bistriței, dar de această dată poți ajuta printr-o donație către Mihnea Coman, un băiețel de doar 6 ani, care a fost diagnosticat cu o cumplită boală, ATETOZĂ.

Mihnea, un înger de copil, s-a născut perfect normal, iar problemele nu au apărut decât  atunci când mama lui a observat că băiatul avea tendința tot timpul sa se lase pe spate.

De aici parintii lui au cerut sfatul unui medic pediatru si apoi al unui neurolog.
Au urmat tratamente cu tot felul de neuroborante, dar fără rezultat, așadar au cerut o altă părere, și atunci a venit ca un fulger diagnosticul de tetrapareză spastică cu mișcări diskinetice – atetoză, și șanse reduse ca Mihnea să meargă vreodată.

 

Mihnea are nevoie de o intervenție, Deep Brain Stimulation, ce constă în aplicarea unui dispozitiv ce coordonează mișcările, o intervenție foarte costisitoare. Întervenția se face în Barcelona la La Spitalul Sant Joan de Deu, iar COSTUL OPERAȚIEI ESTE DE ~ 100.000€.

Toți cei care doresc să ajute acest copil minunat, care merită o viață mai bună o pot face donând în contul: RO08RNCB0243149894280001

De asemenea doritorii au posibilitatea să redirecționeze 2% din impozitul pe venit și 20% din impozitul pe profit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania