Trei ucraineni, prinși cu 8 500 de pachete cu țigări de contrabandă

Trei ucraineni, prinși cu 8 500 de pachete cu țigări de contrabandă

2
162
0
Thursday, 04 May 2017
botosani

Poliţiştii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, județul Botoșani, au reţinut trei cetăţeni ucraineni, care au încercat să introducă ilegal, în România, peste „frontiera verde”, 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 2 spre 3 mai, când, pe direcţia localităţii de frontieră Pomârla, mai multe persoane care au trecut fraudulos frontiera de stat în România, au transportat fiecare câte un colet de culoare neagră.

Inițial, suspecții au fost somați verbal, moment în care au fugit, pe urmele lor pornind polițiștii de frontieră, trăgând două focuri de avertisment, în plan vertical.

Până la urmă, oamenii legii au reținut pe rând bărbații, în apropiere fiind descoperite mai multe colete abandonate, în care se aflau 8.500 de pachete cu țigări, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare totală de 77.265 de lei.

Polițiștii de frontieră au reținut întreaga marfă de contrabandă, pe numele celor trei ucraineni fiind derulate cercetări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com