a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat

Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat

3
196
0
Wednesday, 21 November 2018
gura humorului

Sediul Zonal Suceava al Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat, un sediu local la Gura Humorului cu expunere locală, regională, națională și internațională.

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, ora 14.00, la Centrul de Afaceri Club Bucovina, situat în Gura Humorului, b-dul Bucovina nr. 174, județul Suceava, va avea loc INAUGURAREA SEDIULUI ZONAL SUCEAVA al Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat.
Prin deschiderea acestui sediu zonal dorim se dorește veirea în întâmpinarea cetățenilor și a agenților economici implicați în diferite tipuri de litigii civile cu o alternativă simplificată și flexibilă la procedura clasică de judecată, dar care are aceeași finalitate, respectiv o hotărâre definitivă și executorie.
Alternativa oferită de către Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat are o serie de beneficii pentru justițiabili, respectiv rapiditate în soluționarea cauzei (timpul maxim de soluționare este de șase luni), costuri mai mici (taxele arbitrale sunt la jumătatea cuantumului taxelor de timbru judiciar), confidențialitate și posibilitatea dată părților de a-și alege arbitrii.
La serviciile oferite de arbitrii din Sediul Zonal Suceava al Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat pot apela atât justițiabili din România, cât și din afara țării, competența teritorială fiind nelimitată. Pentru a apela la serviciile acestei instituții, persoanele implicate într-o cauză civilă trebuie să încheie în prealabil o convenție arbitrală prin care să ofere posibilitatea ca disputa să fie soluționată în cadrul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat.
În cadrul Sediului Zonal Suceava își vor desfășura activitatea arbitrii bine pregătiți profesional, competenți, responsabili și serioși, pentru care se garantează că se va face o dreaptă judecată.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania