Trolii, muzică şi sclipici

Trolii, muzică şi sclipici

3
566
0
Wednesday, 21 December 2016
publicmedia

Animăluţe în culorile curcubeului cuceresc marele ecran cu muzică bună, glume savuroase, coafuri iesite din comun şi mult, mult sclipici. În distribuţie dând voce micuţilor Troli regăsim cântareţi şi actori cunoscuţi Zooey Deschanel, Justin Timberlake, John Cleese, Jeffrey Tambor, Gwen Stefani, Anna Kendrick.

Pentru că trebuiau să aibă şi duşmani micuţii veseli se confruntă cu bergenii, monştri care mănâncă troli pentru a simţi starea de fericire. Estetica folosită de cei care au realizat această animaţie este foarte interesantă atât decorul cât şi personajele arată de parcă ar fi desprinse din jurnalul cu decupaje al prinţesei Poppy (Anna Kendrick pe care sigur v-o amintiţi din Pitch Perfect).

Este o poveste foarte frumoasă despre maturizare şi responsabilitate. Orice petrecere le poate pune viaţa în pericol pentru că dacă sunt reperaţi de bergeni devin felul principal la sărbătoarea numită Trolstice la care în loc de bomboane, pomul este decorat cu troli. Este uşor de intuit că unul dintre ei va greşi şi va declanşa conflictul. Deşi este o poveste cu morală aceasta nu se trage la final ci chiar la începutul acţiunii după care urmează ca personajul principal sa-şi salveze poporul aflat în pericol. Apare şi un trol care refuză să cante şi să danseze pentru că în copilarie şi-a pierdut bunica tocmai pentru că a atras atenţia asupra lui cu maifestarea fericirii lui. Muzica este exceptională şi songurile sunt alese foarte bine creând momente foarte comice,să dau un exemplu chiar şi atunci cand se cere linişte se găseşte un titlu de melodie cu acest nume doar pentru a continua să se cânte.Vă recomand deci cu multă caldură acest desen animat mai ales în această perioadă în care avem ocazia să ne aducem aminte de copilul din noi.

de Gabi del Pupo

 

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania