a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Turneu ”ROZ” (Suceava, Siret, Rădăuți, Iași)

Turneu ”ROZ” (Suceava, Siret, Rădăuți, Iași)

8
436
0
Tuesday, 12 February 2019
Evenimente

Asociaţia Culturală ”Peter Tomaschek” anunță lansarea turneului de promovare a albumului “ROZ” în perioada 28 februarie – 3 martie 2019. Muzica este semnată de Walter Dionisie, iar textele de Anca Dionisie.

Artiștii nu se află la prima colaborare profesională, brand-ul ”Inner Camp” sau albumul ”Apa de ploaie” sunt doar câteva exemple; de altfel albumul și cartea ”Apa de ploaie” au depășit granițele țării bucurându-se de un real succes.

Lansarea albumului ”Roz” se va desfășura în municipiul Suceava, orașul Siret, municipiul Rădăuţi şi municipiul Iași. Conform comunicatului de presă, ”obiectivul general al proiectului este acela de a contribui la îmbogăţirea patrimoniului cultural din zona istorică a Moldovei, prin implicarea activă a unor tineri talentați din zona artelor”, iar ”scopul proiectului este acela de promovare a excelenței în rândul tinerilor și a comunităților implicate, prin propunerea unor spectacole de fuziune culturală – muzică și poezie” În același timp, ”proiectul încurajează participarea activă a cetăţenilor la viaţa cultural-artistică a orașelor în care evenimentele vor avea loc.”

În cadrul turneului de lansare vor fi prezenți: muzicianul Walter Dionisie, poeta Anca Dionisie, juniorii Operei Române din Iași, elevii Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, membrii Societății Scriitorilor Bucovineni.

 

Programul turneului de lansare:

27 februarie, ora 16.00 – TVR Iași / Emisiunea “Regiunea în Obiectiv”

28 februarie, ora 13.00 – Biblioteca Județeană “I.G. Sbiera” Suceava / Sala de Artă “Elena Greculesi”

28 februarie, ora 19.00 – Casa de Cultură a Studenților din Suceava/ Auditorium “Joseph Schmidt”

1 martie, ora 18.30 – Centrul Cultural din Siret

2 martie, ora 18.30 – Casa Municipală de Cultură din Rădăuți

3 martie, ora 19.00 – Ateneul din Iași / Sala de Spectacole “Radu Beligan”

 

Impact FM Regional este partener media al acestui eveniment.

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania