Un angajat de la Primărie a suferit traumatisme din cauza unui bărbat nervos

Un angajat de la Primărie a suferit traumatisme din cauza unui bărbat nervos

2
232
0
Wednesday, 22 March 2017
vatra dornei

Un angajat al Primăriei Vatra Dornei a aflat pe propria piele cât de riscant este să anunți pe cineva furios că trebuie să achite o sumă de bani.

Omul a fost sechestrat, legat de scaun, muşcat şi lovit cu un ciocan, de un locatar de locuință socială, căruia i-a comunicat că trebuie să achite o factură pentru gunoi.

La agresiune a participat și o femeie, iar agresorii i-au furat victimei și toți banii din buzunar. Victima a leșinat, agresorul s-a speriat și a cerut concubinei sale să anunțe la numărul de urgență 112 că angajatul Primăriei ar fi comis o tentativă de viol. La sosirea polițiștilor, femeia a spus adevărul despre cele întâmplate.

Angajatul Primăriei a fost transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, iar ulterior a fost transferat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu mai multe leziuni. Medicul legist a stabilit că nu i-a fost pusă în pericol viața.

Agresorul se afla în perioada de încercare, după ce a fost prins conducând un autoturism fără a avea permis de conducere şi a primit o condamnare de opt luni cu suspendare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania