“Un Crăciun din darurile tale” pentru familiile nevoiașe din comuna Voinești

“Un Crăciun din darurile tale” pentru familiile nevoiașe din comuna Voinești

Like
416
0
luni, 18 decembrie 2017
iasi

Perioada sărbătorilor de iarnă este pentru fiecare dintre noi un bun prilej de manifestare a milosteniei și dragostei față de aproapele aflat în nevoie.
Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copii, cât și persoanelor vârstnice singure și dragostea cu care îi înconjurăm nu ar putea fi valorificată pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inima bună și sufletul deschis către suferința aproapelui.
<Apelăm în acest sens prin Campania “Un Crăciun din darurile tale!”la bunăvoința tuturor, rugându-vă să fiți părtași la bucuria unui suflet curat, a unui zâmbet cald și neprihănit de copil, întărindu-le astfel convingerea și nădejdea că lumea în care trăim poate fi una mai bună și pentru ei.
Ne dorim ca la sfârșitul acestei campanii să le putem așeza pe masa de Crăciun, acestor oameni încercați de soartă, alimente de bază: ulei, zahăr, făină, orez ș alte alimente neperisabile, iar pentru copii dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri.


Cu această nădejde, rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească tuturor celor ce dăruiesc cu inimă bună, bineștiind că: “Dumnezeu iubește pe cel ce dă cu voie bună!”(Corinteni 9,7)>, se arată în postarea de pe o rețea de socializare.
Campania “Un Crăciun din darurile tale!” se desfășoară în perioada 18 – 22 Decembrie 2017 și oricine dorește să se implice este rugat să ia legătura cu părintele paroh Rotaru Emilian sau cu soția domniei sale, Rotaru Anca.

De asemenea, Primăria comunei Voinești, alături de Consiliul Local vor merge în decursul acestei săptămâni la instituțiile de învățământ din comună pentru a le da daruri celor mici.

Mai multe detalii găsiți în link-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/events/386947725088280/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com