#Unirea Generațiilor

#Unirea Generațiilor

2
285
0
Wednesday, 31 January 2018
publicmedia

Impact FM și-a propus în 2018 să aducă pe frecvențele de Impact: Unirea Generațiilor!

Prin muzică, concursuri, campanii și clienți. Îi vom căuta sau îi invităm doar pe clienții care se potrivesc proiectelor noastre să particpe la campaniile din acest an 2018! De asemenea, prin #UnireaGenerațiilor, în 2018 vom aduce pentru ascultătorii Impact FM muzica în care să se regăsească generația născută înainte de momentul 1989, dar și generația născută după anul 1989.

Vă promitem că ”certurile” din ședințele de redacție pe teme despre ce credem că v-ar plăcea să auziți la noi, vor fi la fel: interminabile și constructive. 🙂

Ca și anul trecut, ne dorim cele mai bune idei pentru ascultătorii de Impact, dar și cei mai mulțumiți clienți de rezultatele campaniilor pe care le desfășurăm. Vrem să continuăm tradiția anului trecut, iar feedback-urile clienților ne dau curaj.

Clienții sunt importanți pentru Impact FM, iar importanți sunt și ascultătorii de Impact pentru a putea continua toate proiectele pe care ni le-am propus! Suntem o echipă împărțită în 20+ și 40+, dar au de câștigat doar ascultătorii și clienții noștri!

Credem că radioul local are un rol important. Credem că atunci când se creează un mix cu finanțarea potrivită din partea clienților locali, cu oamenii potriviți și cu proiectele  potrivite, un radio local poate ajuta la schimbarea vieții ascultătorilor și poate avea un impact real și durabil asupra zonei pe care o deservește. #UnireaGenerațiilor

Semnat ImpactFM.ro

  • Iași – Copou, B-dul Carol I, nr.4, et.3, cam.310 – 0723224416
  • Suceava – Iulius Mall Suceava, et.1, – 0742383518
  • Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei
  • contact marketing@impactfm.ro  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com