Unul din cei mai activi parlamentari de Iași ales în conducerea Camerei Deputaților

Unul din cei mai activi parlamentari de Iași ales în conducerea Camerei Deputaților

Like
98
0
Monday, 05 February 2018
iasi

Medicul- deputat Tudor Ciuhodaru a fost ales vicelider al grupului parlamentar social-democrat. Plenul Camerei Deputaților a decis cu o majoritate covârșitoare de 218 voturi la 34 ca deputatul de Iași, unul din cei mai activi parlamentari, să facă parte din structurile de conducere ale legislativului.

După primul an de mandat deputatul se situează pe primul loc al activității parlamentare cu cele 107 luări de cuvânt în plen, 47 de inițiative legislative ( din care 4 promulgate legi), 28 de declarații politice și 13 interpelări.

Printre proiectele legilative inițiate și susținute de parlamentarul ieșean sunt cele legate de spitalul de urgențe, redeschiderea Institutului Cantacuzino, introducerea educației pentru sănătate și a noțiunilor de prim ajutor ca materie de studiu, asigurarea gratuității pentru asistența stomatologică a copiilor, programul național pentru sănătatea femeilor, programul masă caldă în școli, interzicerea noilor droguri de sinteză (etnobotanice), plata integrală a gărzilor medicilor rezidenți și protejarea pădurilor din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com