a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi este OXIGENUL,  doar dacă îl inviți a intra în al tău corp

Unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi este OXIGENUL, doar dacă îl inviți a intra în al tău corp

13
414
0
Tuesday, 12 November 2019
stiri

În prezența Oxigenului există Viață, în absența lui se instalează boala, în prezența Oxigenului se multiplică Celulele și Neuronii, în absența lui se multiplică tumorile.

Apa din sangele nostru conține în jur de 80% Oxigen, sangele conține 90% Apă, deci prima condiție de a aduce un aport mărit de Oxigen în corp este să fim BINE hidratați cu apă.

Un ghid care asigură o hidratare bună a organismului este de consuma zilnic apa ghidați de formula, 30 mililitrii pe kilogram/corp pentru adulți, și 45 mililitrii pe kilogram/corp pentru copii.

Calitatea desăvarșită a apei pe care o consumăm, depinde înaintea alcalinității, de a avea o încărcare energetică cat mai ridicată, astfel și potențialul ei antioxidant fiind mai mare. Acest criteriu cel mai bine este îndeplinit de către apa de Izvor, urmată de apa rezultată în sucul obținut prin stoarcerea vegetalelor, legume și fructe. Neavand acces la un izvor constant, sau a investi într-o tehnică de filtrare, restructurare a apei, acasă putem îmbogăți calitățile apei din rețeaua publică punand spre ședere într-o carafă apa, în care punem un varf de cuțit Sare de Mină(murături/neiodată) și un pumn de frunze verzi de Mentă sau un fruct de Citrice tăiat cubulețe fără coajă. În 30 de minute maxim se va evapora conținutul Clorului din apă, carafa să conțină permanent și un obiect din Argint pur(monedă, bijuterie), Argintul se comportă ca un antibiotic NATURAL, lăsat în carafa cu apă timp de 8 ore poate elimina cu succes potențialii viruși, bacterii, aduși cadou de către instalația rețelei de apă.

Noi în corp putem avea doi pană la patru litrii de sange, în funcție de masa corporală avută, cantitate de sange transportată prin 90.000 de kilometrii de vase de sange spre a ajunge cu Oxigen și restul hranei la Celule. 90.000. de kilometrii, uaaau !… este uimitor de mult !… înconjori Pămatul de două ori… fantastic !… este convingătoare informația că NOI, homo sapiens, nu deținem un volum de sange care să acopere permanent aprovizionarea TUTUROR celulelor din corp… dar salvarea situației vine de la deșteptu de domnu Creier care va distribui sangele să ajungă doar la Celulele care MUNCESC.

De exemplu pe momentul de activitate fizică SEDENTARĂ, Musculatura noastră primește doar 15% din volumul sangelui deținut, rămanand astfel multe zone neirigate cu sange, fără Oxigen, zone în care se instalează un mediu anaerob. La aplicarea unui efort fizic apare necesarul energetic în celule, condiție care determină Creierul a dispune 80% din volumul de sange deținut spre a putea îndeplini travaliul fizic comandat, DOAR așa va ajunge Oxigen la toate celulele existentene. Dar PREZENTUL, prin hipnoza priorităților în care suntem angrenați,  ne oferă ZILE în care nu avem acel moment dedicat unei forme de mișcare fizică, a unei activități fizice aerobe, SĂPTĂMANI, LUNI, ajungandu se la unele persoane la ANI de cand nu au mai făcut măcar o plimbare în aer liber.

Perioadă în care am lăsat CONSTANT o mare parte a corpului  FĂRĂ Oxigen, l-am lăsat într-un mediu anaerob, mediu FAVORABIL dezvoltării unei afecțiuni, a unei tumori.

Dar acest lucru pentru nou va rămane doar ca titlu informativ, pentru că NOI, zilnic,

Ne Vom Aduce VIAȚA În Ziua Pe Care O Trăim, CONSUMAND O Formă De Mișcare Fizică alături de multă, dar multă Apă, ca să nu-i spui OXIGEN.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania