a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Următoarea destinație de weekend: Best Western Bucovina (****)

Următoarea destinație de weekend: Best Western Bucovina (****)

9
444
0
Monday, 12 August 2019
concursuri

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 16 august 2019, se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: Hotel Best Western Bucovina (****) – Gura Humorului

”Vino să respiri, să zâmbești, să te reîncarci cu viață, să trăiești. Hai în Bucovina!” este îndemnul celor de la Hotel Best Western. Și au toate motivele să vă îmbie într-un așa decor!

”Best Western Bucovina” este singurul hotel din zonă de 4 stele care poartă prestigiul unui lanț hotelier internațional de renume. Situat la km 0 al orașului Gura Humorului, hotelul promite să vă ofere o experiență desăvârșită, cu servicii impecabile, atmosferă senină, chipuri zâmbitoare și brațele deschise. Departe de casă, la Best Western te vei simți ca acasă!

Hotelul pune la dispoziție pentru vizitatori camere ce se disting prin aranjamentul cald și priveliștea minunată asupra Bucovinei.

Situat la 35 km de Suceava și la 5 km distanță de Mânăstirea Voroneț, hotelul oferă cazare la înalte standarde de calitate. Acesta a devenit destinația preferată a familiilor care îşi doresc o vacanță pe măsură, cu amintiri plăcute și emoții pozitive.

Hotel Best Western Bucovina, Gura Humorului oferă 220 locuri de cazare distribuite în 60 camere Twin, 24 Matrimoniale, 38 Single, 4 Junior Suite, 2 Apartamente și 2 camere VIP. Camerele te întâmpină cu amenajări în stil gotic, atmosferă intimă și priveliști minunate.

Pentru cei aflați în căutarea unei experiențe culinare tradiționale, vă spunem că la Restaurant ”Casa cu Pridvor” gastronomia se împletește cu tradiția și istoria locală, creând delicii cum numai în Bucovina vei găsi. Te îndemnăm să servești din tocănița de hribi cu smântână, sărmăluțe coapte în vas de lut, păstrăv în foi de viță, tochitură bucovineană sau papanași cu dulceață de afine.

Best Western Bucovina pe Facebook

Impact FM Regional te trimite în Bucovina!

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania