Categories
concursuri

Următoarea destinație de Weekend în Bucovina: Pensiunea Vranis

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 5 iulie se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: Pensiunea Vranis – Sadova

Așezată în inima Bucovinei, pensiunea Vranis este locul ideal de pornire în drumeții spre masivele Rarău și Giumalău, cheile Moara Dracului.

Pensiunea oferă 40 locuri de cazare în camere spațioase și elegant mobilate, și dispune de un restaurant cu 120 locuri, 1 sală de conferințe cu 60 locuri, foișor închis cu barbeque de 60 locuri și terasă descoperită cu 40 locuri.

Bucătăria este dotată cu echipamente de ultimă generație și pune la dispoziția oaspeților meniuri diversificate din bucătăria tradițională și internațională, care pot satisface cele mai exigente gusturi la prețuri accesibile.

Pensiunea situată la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei și intrarea în localitatea Sadova (lângă stația de benzina OMW) organizează evenimente, nunți, botezuri, mese festive, zile onomastice, întâlniri de afaceri, team building-uri,etc.

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.