a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Valerian Solovăstru, despre problemele silvice și de mediu

Valerian Solovăstru, despre problemele silvice și de mediu

2
522
0
Monday, 17 July 2017
campulung

Invitatul emisiunii  Uliţele Oraşului de la ora 18.00, din 18 iulie 2017 este Valerian Solovăstru, director tehnic Direcția Silvică Suceava.

Acesta va aduce în prim plan problemele administrative ale municipiului Câmpulung Moldovenesc, dar va vorbi și despre problemele silvice și de mediu ale județului Suceava.

Ascultătorii Impact FM îi pot adresa întrebări pe office@impactfm.ro, pe contul de facebook Impact FM Romania sau SMS la 0748 418 044.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM 107,2 FM – jud.Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM-Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18.00.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania