a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Valerian Solovăstru vine la Impact FM Regional

Valerian Solovăstru vine la Impact FM Regional

8
389
0
Thursday, 28 March 2019
campulung

Directorul tehnic al Direcției Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, vine astăzi, 29 martie 2019, de la ora 18:00, la emisiunea Ulițele Oraşului, de la Impact Fm Regional.
Invitatul emisiunii va aduce în prim plan problemele silvice și de mediu ale județului Suceava, iar ascultătorii îi pot adresa întrebări pe adresa de e-mail: office@impactfm.ro, pe contul de Facebook: Impact FM Bucovina, prin telefon la: 0330 104 047 sau prin SMS la: 0748 418 044.
Ulițele Oraşului este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.
Ulițele Orașului, un talk–show săptămânal de Impact!
A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.
Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul emisiunii Ulițele Orașului.
Se poate asculta pe frecvențele Impact FM Regional: 107,2 FM – Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM – Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM – Vatra Dornei.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania