a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Hotel Silva Vatra Dornei, destinația ta de weekend!

Hotel Silva Vatra Dornei, destinația ta de weekend!

7
300
0
Monday, 27 May 2019
concursuri

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște și deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 31 mai 2019, se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: Hotel Silva – Vatra Dornei!

Hotelul Silva este situat în centrul orașului Vatra Dornei, în imediata apropiere a Gării Vatra Dornei Băi și la câteva minute de cele mai importante atracții turistice, inclusiv de parc și pârtia de schi.

Hotelul Silva vine în întâmpinarea turistilor săi cu 42 de locuri de cazare repartizate în 18 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt spatioase, luminoase și dispun de toate facilitatile moderne. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și este pozitionat la parterul hotelului.

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania