a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Vatra Dornei pe lista ta în acest weekend!

Vatra Dornei pe lista ta în acest weekend!

3
329
1
Monday, 30 April 2018
concursuri

IMPACT FM te trimite din nou în vacanță!

Cel mai accesat concurs, Weekend în Bucovina revine pe frecvențele de Impact cu o nouă destinație, iar tu poți fi unul dintre norocoșii câștigători care pleacă cu partenerul de viață, un prieten sau un membru al familiei… la munte.

Din 2016 ai ocazia să te răsfeți la sfârșit de săptămână în unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucovina: pe 4, 5 si 6 mai! Cuvintele cheie pentru mini-vacanța de 3 zile la munte sunt: aer curat, bună dispoziție, relaxare și distracție.

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook Impact FM România, să completezi formularul de la secțiunea concurs și să aștepți să fii sunat în ziua de joi după ora 10.00.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org. Se vor alege 10 câștigători și apoi prin metoda bilețelul se va alege un singur câștigător.

Premiile constau într-un week-end cu cazare și mâncare în Bucovina pentru două persoane (cazare + masă-în funcție de alegerile hotelurilor și pensiunilor care acceptă oferirea premiilor). Premiul nu include și taxele de transport.

Săptămâna aceasta norocoșii câștigători vor pleca la Vatra Dornei, la Hotel Silva, pe 4, 5 și 6 mai!

Hotelul Silva este situat în centrul orașului Vatra Dornei, în imediata apropiere a Gării Vatra Dornei Băi și la câteva minute de cele mai importante atracții turistice, inclusiv de parc și pârtia de schi.

Hotelul Silva vine in intampinarea turistilor săi cu 42 de locuri de cazare repartizate în 18 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt spatioase, luminoase și dispun de toate facilitatile moderne. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și este pozitionat la parterul hotelului.

 

 

Completează formularul și participă la tragerea la sorți din 3 mai 2018!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

share

One Comment

  1. Madar maria says:

    Aer curat.relaxare.distractie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania