Vin și Flori de Sânziene (A doua ediție)

Vin și Flori de Sânziene (A doua ediție)

4
275
0
Wednesday, 19 June 2019
Evenimente

Legendele din Noaptea de Sânziene (23 iunie) pot prinde viață după o degustare de vinuri potrivite. Invitația a fost lansată, pentru a doua oară, de către Direcția pentru Agricultură Județeană Iași.

 

Un eveniment marca MoldoVia

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, vă invită să participaţi la cea de-a doua ediție a evenimentului MoldoVia Vin şi Flori de Sânziene, ce va avea loc Duminică 23 iunie 2019, începând cu orele 12, în curtea interioară a Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Iaşi.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu şi continuă misiunea de a promova vinurile de calitate din zona Moldovei.

Ȋn cadrul evenimentului vor avea loc sesiuni de prezentări şi degustări de vinuri ale producătorilor  prezenţi la eveniment, și anume: Crama Hermeziu, sc Cotnari s.a., Casa de Vinuri Cotnari, Sc Agroindustriala Bucium s.a, Strunga Winery, Crama Gramma, Casa de vinuri Vărzari, şi Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Iaşi, Crama Avereşti.

Veți avea ocazia să degustați vinuri locale, să cunoaşteţi oamenii care le produc şi podgoriile din care provin.

Alături de producătorii de vinuri, la această ediție, vor fi prezenţi şi producători de flori din județul Iaşi .

Intrarea la eveniment se va face prin gangul de acces în curtea interioară a Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, dinspre Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

    Taxă degustare: 30 lei.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania