a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Vizită cu lucru la Cofetăria Petro

Vizită cu lucru la Cofetăria Petro

8
467
0
Tuesday, 21 May 2019
Evenimente

”Vizită cu lucru” este primul proiect cu schimb de experiență care aduce mai aproape mediile interactive de lucru.

Impact FM Regional lucrează în și pentru comunitatea căreia i se adresează. Pentru a realiza cu adevărat un impact în interiorul acestei comunități folosim ”instrumentele” cele mai valoroase pe care le avem: resursa umană.

Lumea radio e despre muzică și oameni. Dacă cel mai ușor avem acces la muzica din toate colțurile lumii, cel mai provocator este să îi înțelegem pe clienții noștri și să identificăm cu acuratețe nevoile lor. Pentru aceasta propunem o campanie în care să experimentăm (în mod real) tipul tău de afacere.

Săptămâna aceasta suntem în VIZITĂ CU LUCRU la Cofetăria Petro

Cofetăria Petro oferă produse de patiserie și cofetărie, obținute în propriul laborator.  La Petro găsești o gamă largă de sortimente: cele mai bune prăjituri, torturi și fursecuri preparate cu ingrediente naturale. Tot aici se organizează și  petreceri pentru cei mici pe care cei de la cofetăria Petro îi răsfață numai cu bunătăți proaspete, realizate cu ingredientul cel mai important: dragostea!

Deși matinalii de la Impact ar vrea să ”lucreze” acolo non-stop, mai ales după ce au și gustat deliciile marca Petro, avem o altă veste bună:

Cofetăria Petro caută patiser și cofetar cu experiență! Dacă știi pe cineva care s-ar potrivi, îl poți îndruma să trimită un cv pe adresa de email: cofetariapetro@yahoo.com, sau un mesaj pe pagina de facebook Petro cofetărie patiserie.  CV-urile pot fi depuse și la sediul de pe strada Ion C. Brătianu nr. 30 în intervalul orar 8-20 de luni până duminică.

Ioana și George recomandă cu drag, după ce au gustat:

 

Impresia ”WOW” când intri la Cofetăria Petro:

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania