Vizită cu lucru la MIG ROM EST

Vizită cu lucru la MIG ROM EST

4
94
0
Wednesday, 03 April 2019
Evenimente

Impact FM Regional lucrează în și pentru comunitatea căreia i se adresează. Pentru a realiza cu adevărat un impact în interiorul acestei comunități folosim ”instrumentele” cele mai valoroase pe care le avem: resursa umană.

Lumea radio e despre muzică și oameni. Dacă cel mai ușor avem acces la muzica din toate colțurile lumii, cel mai provocator este să îi înțelegem pe clienții noștri și să identificăm cu acuratețe nevoile lor. Pentru aceasta propunem o campanie în care să experimentăm (în mod real) tipuri diferite de afaceri. Și când spunem experiență reală chiar așa este! Prima săptămână a proiectului nostru a însemnat ”Vizita cu lucru” a colegului nostru George Marici la compania MIG ROM EST.

Compania se află pe piața ieșeană din 2001 și își desfășoară activitatea pe toată raza județului Iași. MIG ROM EST are domeniul principal de activitate distribuția produselor asta înseamnă că George a avut mult de lucru pentru că a experimentat toate departamentele după cum se poate vedea și în galeria foto (mai jos).

MIG ROM EST lucrează cu toți clienții en-gross, iar depozitarea mărfii se face pe două nivele în conformitate cu normele FIFO. Compania răspunde prompt la nevoile clienților și oferă servicii excelente de ditribuție; George a întâlnit o echipă de profesioniști, pregătiți pentru provocările pieței, doar el a avut multe lecții de bifat în săptămâna vizitei cu lucru.

”Vizită cu lucru” este primul proiect cu schimb de experiență care aduce mai aproape mediile interactive de lucru.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania