Vizită cu lucru – proiect marca IMPACT FM

Vizită cu lucru – proiect marca IMPACT FM

2
147
0
Monday, 18 March 2019
Evenimente

Impact FM Regional lucrează în și pentru comunitatea căreia i se adresează. Pentru a realiza cu adevărat un impact în interiorul acestei comunități folosim ”instrumentele” cele mai valoroase pe care le avem: resursa umană.

Lumea radio e despre muzică și oameni. Dacă cel mai ușor avem acces la muzica din toate colțurile lumii, cel mai provocator este să îi înțelegem pe clienții noștri și să identificăm cu acuratețe nevoile lor. Pentru aceasta propunem o campanie în care să experimentăm (în mod real) tipul tău de afacere.

”Vizită cu lucru” este primul proiect cu schimb de experiență care aduce mai aproape mediile interactive de lucru.

Un membru al echipei Impact FM Regional ”se face” voluntar pentru afacerea ta. Proiectul se propune și ca un schimb de job-uri (opțional), astfel încât un angajat al companiei partenere are posibilitatea să facă 1 oră de emisie/săptămână.

From inside → On air: Voluntarul Impact FM experimentează în mod real tipul de activitate al companiei și va face relatări live pe toate frecvențele radio din locațiile în care se află ”la serviciu” astfel încât ascultătorii IMPACT FM să aibă contact cu detalii din culisele unui buissnes.

În fiecare săptămână o nouă companie este gazda proiectului nostru.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania