Vrei să fii T.U.R.I.S.T?!

Vrei să fii T.U.R.I.S.T?!

4
525
0
Tuesday, 14 November 2017
gura humorului

Primarul Marius Ursaciuc va fi prezent la Impact FM pentru Audiențe în direct la emisiunea Ulițele Orașului cu Dorin Moldovan. În această săptămână va vorbi și despre Proiectul T.U.R.I.S.T , dar va răspunde și propunerilor locuitorilor din oraşul Gura Humorului, orașul în care autoritățile fac lucrurile să se întâmple și reușesc să atragă și aprecierile locuitorilor din alte orașe.

Primarul Marius Ursaciuc, nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM din fiecare miercuri, de la ora 18.00, ci a ales această prezenţă radio tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii 0330 564 900.

Un nou proiect: Proiectul T.U.R.I.S.T

Proiectul urmărește revitalizarea zonelor de interes turistic pentru încurajarea investițiilor mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă.
Trasee tematice montane, care vor asigura accesul turiștilor către Piatra Pinului, Piatra Șoimului și platou superior pârtia Șoimul, atât pietonal cât și cu bicicleta montană. Foișor de observare/ filmare/ fotografiere, precum și un loc de joacă pentru copii.

Află totul despre Proiectul T.U.R.I.S.T în emsiunea Ulițele Orașului din 15 noiembrie la Impact FM din Gura Humorului. (Ascultă emisiunea aici: impactfmgh.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com