a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Vrei sa slabesti? Miracolul esti TU

Vrei sa slabesti? Miracolul esti TU

8
602
0
Tuesday, 02 April 2019
publicmedia

In jurul nostru este foarte mult zgomot informational care-ti prezinta pilula, praful, sau chiar haina minune, care te slabeste.
Nu exista asa ceva. Singura cale pentru a slabi este CE, CUM, si CAT MANANCI!
Fapt valabil si pentru cazul interventiilor chirurgicale pentru micsorare a stomacului, masura cu care sunt intru totul de acord in cazul obezitatilor morbide, de peste 150 kilograme, pentru ca astfel se rezolva problema cu satietatea, ai mancat putin si te-ai si simtit plin/umflat.
Revenind la pilula, nu exista ceva pastila care sa intervina direct asupra arderilor de lipide, in nutritia sportiva, deci doar in prezenta miscarii, eficiente sunt produsele care determina cresterea de glucoza din sange, si marirea frecventei semnalului/impulsului nervos transportator al comenzii de contractie musculara, deci apare in discutie elemental MISCAREA.
Pe partea medicamentoasa, de “alchimie”, exista pastile cu efect de instalare a starii de satietate, lipsa dorinta de mancare, prin actiunea unei substantei active asupra creierului, la nivel cerebral, dar pana la momentul de fata chimia nu a reusit sa rezolve problema de a nu determina 100% acele efectele secundare de instalare a dereglarilor hormonale, a unor boli mentale, si in primul rand a hipertensiunii.     Astfel pomenindu-te pe la 20, 30 de ani, in floarea varstei, dependent pentru toata viata de un tratament al tensiunii arteriale.
Foarte multi se plang ca este scump sa mananci de calitate, adica sanatos, dar 300, 400 de Ron lunar cheltuie pe fel si fel de pilule si smatcuri pentru slabit….?!!!
Lucrul cu slabitul petrecandu-se decat daca ai constientizat care sunt real necesitatile tale.
In cazul operatiei de micsorare a stomacului, am rezolvat problema cu satietatea, dar ramane problema cu constientizarea realitatii, daca trec toata ziua pe langa un borcan cu crema de ciocolata, sau miere de albine, “lingand” cate 2 Lingurite cu de ale borcanului, indiferent de marimea mica a stomacului, starea de satietate nu va aparea pentru ca nu se umple, ma voi trezi la sfarsitul zilei ca am abordat suplimentar 2000 si ceva de calorii… unde mai “incape” si slabitul?!
SINGURA scurtatura reala pentru slabit in duet cu Nutritia este Miscarea… aaa!, si daca am luat decizia de a apela la un sfat, acesta sa NU fie din partea celor care “stiu ei mai bine”, sa fie abordat un specialist calificat, cu experienta dar si cu studii.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania