a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
WEEKEND ÎN BUCOVINA: HOTEL SIMERIA GURA HUMORULUI

WEEKEND ÎN BUCOVINA: HOTEL SIMERIA GURA HUMORULUI

12
227
0
Thursday, 14 November 2019
concursuri

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 22 noiembrie 2019, se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, cu destinația: Hotel Simeria (***) – Gura Humorului

Hotel Simeria este situat în centrul stațiunii turistice Gura Humorului, pe malul pârâului Humor, beneficiind de o poziție avantajoasă și foarte ușor accesibilă. Grație dotărilor moderne, hotelul nostru asigură oaspeților săi confort, relaxare și un excelent raport calitate/preț.

Distanța până la Parcul de agrement Ariniș și Pârtia Șoimul este de 1 km, respectiv 4km. Nu departe de hotel se află două importante obiective turistice care fac parte din patrimoniul UNESCO, Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Humor, ambele situate la 5km față de hotel.

Hotel Simeria dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, bar cu room service non stop, saună, parcare proprie și minisală de conferințe.

Destinație perfectă pentru un weekend departe de zgomotul orașului!

Dotari generale: 15 camere Double, 2 miniapartamente, 2 Apartamente, bar, seif, schimb valutar, parcare, sauna, parcare auto inchisa si pazita, restaurant cu 60 de locuri, sala de conferinta. Hotelul Simeria oferă internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, oaspeţii au acces gratuit la saună.

Dotari camere: Camerele şi suitele de la Simeria oferă TV prin cablu şi telefon. Toate camerele sunt dotate cu frigider, iar baia privată are duş.

Servicii de masa: Hotelul pune la dispoziție un bar şi un restaurant à-la-carte.

Hotel Simeria pe FB

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania