Weekend în Bucovina revine la Impact FM!

Weekend în Bucovina revine la Impact FM!

6
203
0
Wednesday, 07 February 2018
concursuri

Dacă îți este dor de munte, de peisajele pitorești, de aerul curat, de plaiurile Bucovinei, dar și de mâncarea tradițională, fii pe fază: Concursul Weekend în Bucovina revine la Impact FM.

Sigur și tu ai nevoie de 3 zile de relaxare, în care grijile să fie pe planul secund, iar buna dispoziție să primeze. Nu trebuie să te înarmezi decât cu chef de distracție, din 23 februarie!

Te așteaptă aici pensiuni cu un confort garantat, restaurante în care îți poți răsfăța papilele gustative cu mâncare tradițională, dar și internațională, plimbări cu ATV-ul, trasee pe munte și parcuri de aventură. De asemenea, Bucovina este cunoscută ca un tărâm al mânăstirilor, așa că ai și ocazia de a face un tur a lăcașelor de pe vremea lui Ștefan cel Mare.

Impact FM te așteaptă în Bucovina!

Să nu uităm și de cei dornici de adrenalină. Au ocazia să escaladeze pe munte, să meargă cu caiacul sau să facă body rafting.

                   

Rămâi pe frecvențele de Impact FM și află cum poți să pleci și tu la munte, dar nu pe banii tăi! Weekend în Bucovina revine la Impact FM!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com