a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Weekend-urile aniversare de IMPACT, cu o nouă destinație! Hanul Urșilor – Neamț!

Weekend-urile aniversare de IMPACT, cu o nouă destinație! Hanul Urșilor – Neamț!

10
378
0
Friday, 23 November 2018
concursuri

Hanul Urșilor este situat în judetul Neamt pe D.N. la kilometrul 1 de Tg Neamț– Humulești.

Excelenta amplasare,  în imediata apropiere a orașului Târgu Neamț, oferă turiștilor posibilitatea de a vizita numeroase obiective turistice din zona localității.

Această proprietate este cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Humuleşti! 

Radio Impact FM s-a născut în județul Suceava în anul 2003, pe 24 noiembrie, la Gura Humorului, iar din 15 mai 2018 suntem alături de ascultătorii din Neamț, o altă zonă tursitică.

Impact FM s-a reinventat în decembrie 2015 printr-o abordare fresh de radio, campanii radio, premii oferite către ascultători, programe și rubrici realizate de o nouă echipă. Impact FM este în Jud. Suceava- 107,2 FM: 93,5 FM (Gura Humorului), 91,4 FM (Vatra Dornei), 107,2 FM (Câmpulung Moldovenesc), 97,6 FM (Târgu Neamț), dar şi în Iaşi prin frecvenţa 88,4 FM.

Cu un target cuprins între 15 şi 49 ani, mergem pe un format muzical CHR (Contemporary Hit Radio), alternat cu informaţii locale, regionale şi naţionale, transmisiuni LIVE, studio mobil, știri și interviuri publicitare, astfel încât să aducem ascultătorului în timp real o imagine completă a evenimentelor cotidiene.

La 15 ani de radio,  Impact FM te trimite la munte alături de o persoană dragă pentru trei zile de relaxare, răsfăț și aer curat. Ai posibilitatea să câștigi o mini-vacanță pe care să o programezi din timp pentru anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să completezi rubricile de mai jos și să aștepți să fii sunat.

Premiile constau în week-end-uri în Neamț și Bucovina pentru 2 persoane (cazare la alegere pentru vineri-duminică, în perioada 15 ianuarie 2019 – 15 aprilie 2019). Rezervarea este obligatorie, în funcție de disponibilitatea locațiilor. 

Impact FM nu oferă bani în loc de premiile câștigate ascultătorilor care vor să beneficieze în altă modalitate de premiul câștigat.

IMPACT FM nu va suporta eventualele costuri legate de transport sau mâncare. 

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook, site și în rețeaua IMPACT FM!

Obiective Turistice din apropiere

Mănăstirea Neamț
Mănăstirea Secu
Mănăstirea Sihastria
Mănăstirea Sihla
Mănăstirea Agapia
Mănăstirea Văratec
Casa Memorială Ion Creangă
Casa Memorială M. Sadoveanu
Casa Memorială Veronica Micle
Rezervația de zimbri
Cetatea Neamț

 

Concurs incheiat.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania