3 Weekend-uri de IMPACT ANIVERSAR! Hotel Simeria

3 Weekend-uri de IMPACT ANIVERSAR! Hotel Simeria

9
333
0
Friday, 23 November 2018
concursuri

Hotel Simeria, din Gura Humorului, te așteaptă pentru un weekend plin de magie, de magia oamenilor care prin stilul lor de viață, îți aduc aminte de poveștile din copilărie. Combinația dintre natură și modern îți oferă o oază de liniște și relaxare, completată de ospitalitatea personalului.

 

Hotel Simeria este situat in centrul statiunii turistice Gura Humorului, pe malul paraului Humor. Gratie dotarilor moderne, hotelul asigura oaspetilor sai confort, relaxare si un excelent raport calitate/pret.

 

Pentru că o vacanță reușită în Bucovina trebuie să includă și vizite la obiectivele turistice simbol pentru aceasta parte a țării, Hotel Simeria este situat la doar 5 km de Mănăstirea Humorului și Mănăstirea Voroneț. Pe lângă porția de istorie, urmează și distracția. Parcul Ariniș este amplasat la doar 1 km pe drumul pietonal sau 4 km pe drumul auto.

 

Radio Impact FM s-a născut în județul Suceava în anul 2003, pe 24 noiembrie, la Gura Humorului!

Impact FM s-a reinventat în decembrie 2015 printr-o abordare fresh de radio, campanii radio, premii oferite către ascultători, programe și rubrici realizate de o nouă echipă. Impact FM este în Jud. Suceava- 107,2 FM: 93,5 FM (Gura Humorului), 91,4 FM (Vatra Dornei), 107,2 FM (Câmpulung Moldovenesc), 97,6 FM (Târgu Neamț), dar şi în Iaşi prin frecvenţa 88,4 FM.

Cu un target cuprins între 15 şi 49 ani, mergem pe un format muzical CHR (Contemporary Hit Radio), alternat cu informaţii locale, regionale şi naţionale, transmisiuni LIVE, studio mobil, știri și interviuri publicitare, astfel încât să aducem ascultătorului în timp real o imagine completă a evenimentelor cotidiene.

La 15 ani de radio,  Impact FM te trimite la munte alături de o persoană dragă pentru trei zile de relaxare, răsfăț și aer curat. Ai posibilitatea să câștigi o mini-vacanță pe care să o programezi din timp pentru anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să completezi rubricile de mai jos și să aștepți să fii sunat.

Premiile constau în week-end-uri în Neamț și Bucovina pentru 2 persoane (cazare la alegere pentru vineri-duminică, în perioada 15 ianuarie 2019 – 15 aprilie 2019). Rezervarea este obligatorie, în funcție de disponibilitatea locațiilor. 

Impact FM nu oferă bani în loc de premiile câștigate ascultătorilor care vor să beneficieze în altă modalitate de premiul câștigat.

IMPACT FM nu va suporta eventualele costuri legate de transport sau mâncare. 

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook, site și în rețeaua IMPACT FM!

Concurs incheiat

share

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania