Wizz Air ne pune la dispoziție trei rute noi

Wizz Air ne pune la dispoziție trei rute noi

1
282
0
Monday, 07 November 2016
publicmedia

Cea mai mare firmă de transport aerian low-cost, dar cu servicii superioare, Wizz Air, introduce din primăvara acestui an trei rute noi pentru plecările de peste graniță.

De la sfârșitul lunii martie, de pe Aeroportul Internațional Suceava se va putea zbura spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, toate trei fiind destinații din Italia.suceava-wizz-01

“Este rezultatul serviciilor de calitate prestate companiei Wizz Air şi a muncii unei echipe mici și extrem de tenace din cadrul aeroportului, care cu sprijinul autorităţilor locale, a reuşit într-un an, să obţină încrederea acestui mare operator aerian care este Wizz Air”, mărturisește Ioan Măriuţa, Director General al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

Cursele vor fi operate de mai multe ori pe săptămână, prețul fiind unul accesibil pentru toată lumea, începând de la 109 de lei.

Biletele sunt disponibile pe wizzair.com.

Pentru Wizz Air țara noastră reprezintă o piață cheie, compania reusind să se dezvolte în mod semnificativ de la data începerii activității pe plaiurile românești.

“Cu numai trei luni în urmă sărbătoream primul zbor WIZZ care ateriza pe aeroportul din Suceava, iar astăzi suntem entuziasmaţi să aducem veşti şi mai bune pentru clienții noştri din Bucovina. Cele trei noi rute italiene din Suceava subliniază angajamentul nostru de a aduce mai multe oportunități pentru clientii noștri și de a stimula economia regiunii. “, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Până la sfârșitul anul în curs, firma dorește să achiziționeze 20 de aeronave noi, care vor oferi oportunități de călătorie mult mai convenabile pentru călători.

Wizz Air efectuează în acest moment 129 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale, iar cei peste 600 de angajați stau în întâmpinarea clienților cu zâmbetul pe buze.

terminalstock1_fos3635_version_1

În viitor, compania aeriană va introduce 35 de rute noi din România spre restul Eurpoei. Pe planul curselor interne va fi introdus zborul între București și Cluj-Napoca.

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava: “Încă o veste bună pentru județul Suceava, pentru Bucovina, pentru întreaga zonă. Ne dorim cât mai multe linii aeriene pentru că avem mulți români care zboară, dar şi cetățeni străini care ar dori să vină să viziteze Bucovina. Este cunoscut faptul că Bucovina reprezintă deja o destinație turistică importantă, căutată de turiștii interni și externi, modernizarea aeroportului putând contribui, în mod automat, la o creștere a numărului celor care se deplasează în această parte a țării, inclusiv în scop turistic.”

suceava-wizz-02

Wizz Air a fost desemnat recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație dar şi Low Cost Airline of the Year de către Centrul pentru aviaţie (CAPA), furnizor important de informaţii şi analize despre industria aeronautică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania